De mooiste trouwjurk kies je bij Van Os Bruidsmode in Groningen

Jouw trouwjurk kies je uit bij een bruidsmodezaak met een mooie collectie en ervaren adviseuses.

SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE  SALE

BEN JE ONLANGS BIJ ONS GEWEEST EN TWIJFEL JE NOG, KOM DAN GAUW LANGS OM TE ZIEN OF JOUW DROOMJURK IN DE SALE ZIT!

Van harte welkom op de website van Van Os Bruidsmode in Groningen, een van de sfeervolste bruidsmodewinkels van Nederland. Hebben jullie een datum gepland en is de zoektoch naar jouw ideale trouwjurk begonnen? In de romantische entourage van onze winkel slaag jij voor de perfecte trouwjurk. Jouw trouwjurk zoek je uit in de prettige atmosfeer van onze winkel in Groningen. In onze bruidsmodewinkel hebben we alles compleet om jou voor je trouwjurk te laten slagen. Onze deskundige adviseuses helpen je graag bij de keuze van jouw trouwjurk. Wij volgen de allernieuwste trends en stijlen en zijn goed op de hoogte.

Eigen atelier
Wij hebben een eigen atelier in onze winkel. 

Jouw trouwjurk wordt door geroutineerde en ervaren coupeuses op maat gemaakt.

Ook is het mogelijk dat wij aan de hand van jouw schetsen en wensen,  dé trouwjapon van je dromen maken.

De nieuwste trouwjurk collectie

Bij Van Os Bruidsmode in Groningen hebben wij weer verschillende trouwjurken aan ons assortiment toegevoegd. We kunnen gaandeweg het seizoen niet garanderen dat alle trouwjurken in onze bruidsmodewinkel aanwezig zijn.

Bel ons rustig voor meer informatie of de trouwjurk van jouw dromen aanwezig is. Onze adviseuses zijn zeer geroutineerd en hebben jarenlange ervaring in bruidsmode. Met de juiste accessoires maken wij jouw bruidskleding in stijl en volgens de laatste trends. In onze bruidsmodewinkel in Groningen vind je alle bekende merken zoals: Brinkman • Très Chic • Olvi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Trend • Avenue Diagonal • Enzoani en nog veel meer. In ons fotoalbum kun je een voorproefje nemen op de collectie trouwjurken. Onze collectie is zeer compleet met talrijke bruidsaccessoires zoals trouwschoenen, bruidssieraden en bruidslingerie.

 

Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 050 - 318 64 50.