Trouwschoenen op kleur gemaakt in de Color Studio van Elsa Shoes

De kleur van jouw trouwschoenen bepaal je zelf!

In de Colour Studio kunnen satijnen trouwschoenen en handtassen perfect worden ingekleurd. De kleur van jouw trouwschoenen kun je helemaal zelf kiezen. Of je nu voor een blauwe, lila, ivoor of rode trouwjurk hebt gekozen. Van Os Bruidsmode Groningen zorgt ervoor dat jouw trouwschoenen exact in de tint van jouw trouwjurk worden gekleurd.

 
Trouwschoenen of handtas in de kleurmixer
Het werkt heel simpel. Elke kleur wordt speciaal aangemaakt. Je hoeft alleen maar een stukje stof aan te leveren en wij passen je trouwschoenen daarop aan. Jouw trouwschoenen of handtas worden handmatig gekleurd in de Colour Studio. Een stukje service waar we trots op zijn!

Deze service biedt ook de gelegenheid voor de moeder van de bruid om haar schoenen aan te passen op haar avondkleding.

Tip:
Zijn je trouwschoenen fantastisch en wil je ze meer dan één keer dragen? Witte en ivoorkleurige trouwschoenen kunnen makkelijk worden overgekleurd in een door jouw gekozen tint. Dat kan dus ook ná de bruiloft. Zo heb je langer plezier van je trouwschoenen. Vraag ernaar als je bij ons in de bruidswinkel bent.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties