White One trouwjurk, een creatie op Pronovias niveau

Spaanse allure

Een trouwjurk van het merk White One is van de hand van het spaanse Pronovias. Sinds jaren het meest bekende merk in trouwjurken ter wereld. De collecties van het Spaanse merk zijn enorm groot en gevarieerd. Een White One trouwjurk is bij veel bruiden geliefd omdat het de allure, kwaliteit en uitstraling van Pronovias heeft maar bereikbaar is voor elk budget. De trouwjurken van White One zijn zeer betaalbare trouwjurken uit de stal van Pronovias.

Van Os Bruidsmode is dealer van White One

White One heeft een ruime collectie trouwjurken. Zoek je een trouwjurk die pure vrouwelijkheid en klasse uitstraalt? Kom dan een trouwjurk van White One passen bij onze bruidsmodewinkel in Groningen. Ragfijne stoffen en een uiterst vrouwelijke belijning zijn de details die een White One trouwjurk heel bijzonder maken. Je zou ze het liefst allemaal dragen op je bruiloft. Zeer modieus en prachtig om te zien zijn de laagjes die de White One collectie trouwjurken. Bekijk hier de collectie trouwjurken van White One.

Wilt je een schitterende trouwjurk uit de collectie van White One komen passen?
Neem dan contact met ons op om in alle rust jouw trouwjurk uit te zoeken en de collectie van White One te bekijken.
Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 050 - 318 64 50. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Van Os Bruidsmode nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Rembo Styling MaryliseModecaSan PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.