San Patrick: modern en eigentijdse bruidsmode bij Van Os Bruidsmode

San Patrick is een onderdeel van Pronovias, de spaanse marktleider in bruidsmode over de hele wereld. San Patrick ontwerpt al sinds 1964 de meest prachtige bruidsmode. In de collectie van zijn verschillende stijlen vertegenwoordigd. Bruidsmode van San Patrick is oogstrelend en bovenal verrassend. Of je nu een iets klassieker model of een gewaagde bruidsjurk zoekt. San Patrick heeft een grote collectie met verschillende ontwerpen, stuk voor stuk prachtig. Je vindt ze bij Van Os Bruidsmode in Groningen. Onze conclusie is: kijk, voel, pas en bewonder zelf. 

San Patrick: bruidsmode van topklasse

Strapless is more vinden we bij Van Os Bruidsmode. San Patrick heeft een groot aantal strapless bruidsjurken aan de collectie toegevoegd en daar zijn we heel blij mee. Het zijn prachtige en mooie bruidsjurken en er lijkt er niet een op elkaar. Dat het bruidsmode merk al jarenlange ervaring in het ontwerpen van bruidsmode heeft is ook in de collectie van weer duidelijk te zien. Bij Van Os Bruidsmode in Groningen bekijk je de hele collectie.

Wilt je de collectie bruidsmode van San Patrick komen passen? Onze adviseuses ontvangen je met een kopje koffie en helpen je graag.
Neem dan contact met ons op jouw bruidsjurk uit te zoeken en de collectie van San Patrick te bekijken.
Maak nu een afspraak en kom je bruidsjurk passen, tel. 050 - 318 64 50. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Van Os Bruidsmode nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Rembo Styling MaryliseModecaSan PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.