Stralen in een Modeca bruidsjurk bij Van Os Bruidsmode in Groningen

Modeca een bruidsjurk van Nederlandse bodem

Een bruidsjurk van Modeca, is een bruidsjurk gemaakt met de Nederlandse flair. Modeca is een vooraanstaand merk in bruidsjurken. Zij legt zich al ruim 60 jaar toe op het confectioneren van bruidsjurken op internationaal niveau. De collecties met bruidsjurken van Modeca zijn ieder jaar weer verfrissend en modieus. Aandacht voor detail en design resulteert in een prachtige collectie bruidsjurken. Bekijk hier direct de collectie trouwjurken van Modeca.

Wil jij stralen in een prachtige bruidsjurk die eenvoudig, maar toch sexy en uitdagend is dan is een bruidsjurk van Modeca wat jij zoekt! De collectie is stijlvol, verleidelijk en vrouwelijk. Klassiek ballet in combinatie met 'vintage' invloeden is de inspiratie geweest voor deze collectie. Modeca werkt met prachtige bewerkte stoffen en acccenten. Laat je verleiden door de prachtige creaties van de collectie.

Modeca collectie
Benieuwd naar onze bruidsjurken collectie van Modeca? Neem alvast een voorproefje op onze website.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Van Os Bruidsmode nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Rembo Styling MaryliseModecaSan PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties