Marylise een trouwjurk met het design van nu

De mooie stijl van een Marylise trouwjurk herken je direct. Het Nederlandse merk in trouwjurken staat voor een zuivere snit met een hedendaags design. Elke trouwjurk is bijzonder en gemaakt van de fijnste stoffen die heerlijk aanvullen. De trouwjurken zijn ontworpen met een subtiel oog voor details. Bekijk hier direct de collectie Marylise trouwjurken.

De trouwjurk met een perfecte pasmaat

Bij Van Os Bruidsmode vind je jouw trouwjurk van Marylise. De perfecte pasmaat en speciaal geselecteerde kwaliteitsstoffen vormen de basis voor de Marylise collectie.

Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten en je voelt je er heerlijk in. Een trouwjurk moet niet alleen mooi en uitzonderlijk zijn maar ook nog eens mooi aansluiten en een goede pasvorm hebben. Het laat jouw figuur schitteren. Benieuwd naar de collectie van Marylise? Bekijk het fotoalbum en laat je verrassen door de schitterende foto’s van Marylise. Klik hier en bekijk de nieuwste collectie trouwjurken van Marylise in ons fotoalbum.

Wil je een trouwjurk van Marylise passen?
Neem dan contact met ons op jouw trouwjurk uit te zoeken en de collectie van Marylise te bekijken. Je bereikt ons via tel. 050 - 318 64 50. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Van Os Bruidsmode nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Rembo Styling MaryliseModecaSan PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties