Atelier Diagonal trouwjurk, een creatie in de stijl van Pronovias

Stijlvol, modern of klassiek

Een trouwjurk van het merk Atelier Diagonal is een ontwerp van het spaanse Pronovias. Sinds jaren het meest bekende merk in trouwjurken ter wereld. De collecties van het Spaanse merk zijn enorm groot en gevarieerd. Een  trouwjurk van Atelier Diagonal wordt door veel bruiden zeer gewaardeerd vanwege de gevarieerde collectie en de typische Pronovias stijl. een trouwjurk van Atelier Diagonal is zeer betaalbaar, het biedt de bruid met een kleiner budget toch de kans om een prachtige trouwjurk te dragen op haar trouwdag. 

Van Os Bruidsmode Groningen is dealer van Atelier Diagonal

Atelier Diagonal heeft een grote collectie trouwjurken. Of je nu een trouwjurk met een halter, V-hals of speelse top zoekt. In de collectie trouwjurken van Atelier Diagonal is rekening gehouden met de vele wensen. Dankzij de prachtige glanzende stoffen en letterlijk schitterende details durven we elke trouwjurk als een kunstwerk te betitelen. Wil je zien hoe een trouwjurk van Atelier Diagonal bij jou staat? Kom dan een trouwjurk uit de collectie passen bij onze bruidsmodewinkel in Groningen. 

Neem dan contact met ons op om in alle rust jouw trouwjurk uit te zoeken en de collectie van Atelier Diagonal te bekijken.
Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 050 - 318 64 50. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Van Os Bruidsmode Groningen nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Rembo Styling MaryliseModecaSan PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.