Jouw trouwjurk op maat gemaakt in het atelier van Van Os Bruidsmode in Groningen

Jouw trouwjurk volledig op maat gemaakt door onze deskundige coupeuses.

Jouw bruidsjapon moet natuurlijk precies passen en nauwsluitend op jouw figuur gesneden zijn. De bruidswinkel van Van Os Bruidsmode heeft een atelier in huis waar zeer ervaren coupeuses werken. Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring in het op maat maken van een bruidsjapon.  Jouw bruidsjapon wordt exact op maat gemaakt, een fantastisch mooi model die ook heerlijk aanvoelt en waar jij in zult stralen.

Coupeuses met ervaring

Bij Van Os Bruidsmode hebben we een eigen atelier in huis en we kunnen jouw ideeën direct vertalen en jouw trouwjurk perfect maken. Onze coupeuses zijn echte all rounders en zijn gewend om uiteenlopend verstelwerk te verrichten. Of het nu om een kleine aanpassing gaat of een grote, zij maken jouw trouwjurk exact zoals jij het wenst. Van Os Bruidsmode Groningen helpt jou graag om er de hele dag stralend uit te zien. Wij hebben dan ook leuke tips en suggesties om 's avonds je trouwjurk te verfraaien met leuke details. Zo kun je helemaal volgens te laatste trends een applicatie van gekleurde veertjes verwerken of met linten en bloemapplicatie werken. Zo lijkt het net alsof je op het feest weer in een nieuwe trouwjurk verschijnt. Grenzeloos is de creativiteit van onze adviseuses. De winkel waar jij voor je trouwjurk slaagt, is een van de betere bruidsmodewinkels van het Noorden en heeft een zeer hoge service. 

Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 050 - 318 64 50.
Klik hier als je wil dat wij je bellen.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties