Trouwschoenen van Elsa Shoes

Volledige collectie bruidsschoenen

Op dé dag van je leven wil je niet alleen stralen maar ook nog eens prettig lopen. Bij Van Os Bruidsmode begrijpen we dat als geen ander. Wij hebben trouwschoenen in onze collectie met een perfecte pasvorm zodat je tot in de late uurtjes kunt feesten.
Ga je voor een klassieke ivoren pump, knalrode pieptoes of een prettige instapper? Bij Van Os Bruidsmode is de volledige collectie van Elsa Shoes verkrijgbaar.

Gekleurde trouwschoenen van de Colour Studio

Wil je dat je trouwschoenen of andere accessores exact dezelfde kleur krijgen als jouw trouwjurk? In de in de Colour Studio van Elsa Shoes kunnen jouw trouwschoenen of handtas perfect worden ingekleurd in elke gewenste kleur.
Of het nu om champagne, poederroze of ijsblauw gaat, jouw bruidsschoenen kunnen in elke kleur, bijpassend bij jouw bruidsjurk woren gemaakt in de Colour Studio van Elsa Coloured Shoes. Deze service is ook zeer geschikt voor de moeder van de bruid en voor avondmode. Het kleuren van uw schoenen is ook ná jouw bruiloft nog mogelijk, zodat je je schoenen  kunt doordragen!
 
Wil je een paar uit de Elsa Shoes collectie komen passen? Maak nu een afspraak via tel. 050 - 318 64 50. Wil je dat we je bellen voor een afspraak? Dat kan ook. Klik hier en wij bellen je voor een vrijblijvende afspraak.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties