Bruidssluier passend bij je trouwjurk

Spannend en stijlvol

Jouw trouwjurk maak je nog mooier met een bruidssluier. De bruiddsluier is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Bij Van Os Bruidsmode weten ze exact hoe je deze trend het beste kunt toepassen bij jouw bruidskleding. Wat dacht je van een stoere sluier om je hoofd gebonden? Of een korte trouwjurk met een lange sluier? Onze creativiteit kent geen grenzen en dat laten we je graag zien!

De sluier is dé accessoire voor de bruid. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en niet alleen in stof maar ook uitgevoerd met andere materialen. Kom onze collectie bruidssluiers bekijken en maak je trouwkleding helemaal af.

De bruidssluier helemaal hip

Bij een sluier denk je al snel aan een prinsessenjurk met een gezichtsverbergende sluier. Maar dat hoeft natuurlijk niet, want niet iedere sluier is klassiek of romantisch. Ben je orgineel en creatief dan voel jij waarschijnlijk meer voor een hippe korte sluier.

Kom passen bij Van Os Bruidsmode in Groningen en laat je inspireren. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw bruidskleding met of zonder sluier!