Bruidslingerie bij Van Os Bruidsmode in Groningen

Even belangrijk als je trouwjurk!

Het is niet alleen belangrijk welke bruidsjurk je draagt maar minstens zo belangrijk is wat je onder je bruidsjurk draagt. Voor de belangrijkste man van het feest wil je er toch niet alleen overdag adembenemend uitzien? Bruidslingerie en bruidsaccessoires zoals bruidssieraden verdienen minstens zoveel aandacht. Bij Van Os Bruidsmode in Groningen ben je niet alleen aan het goede adres voor een mooie bruidsjurk, maar ook voor ondersteunende en mooie bruidslingerie. Bekijk hier onze collectie bruidslingerie in het fotoalbum.

Bruidslingerie mooi en ondersteunend

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de trouwkleding voor de mooiste dag van je leven. Samen met jou maken wij jouw kleding compleet met bruidsaccessoires en bruidslingerie die het beste bij jouw bruidsjurk passen. Bruidsaccessoires leggen de belangrijkste accenten en zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt. In onze trouwwinkel hebben we ruim keuze in bruidsaccessoires.

Ben je ergens anders al geslaagd voor jouw trouwjurk maar heb je nog niet de juiste bruidslingerie kunnen vinden? Kom ook dan rustig bij ons langs. We helpen je graag. Neem wel je bruidsjurk mee zodat we alles naadloos op elkaar af kunnen stemmen.
Zo zie je meteen of je trouwjurk goed aansluit en de bruidslingerie goede ondersteuning geeft. De bruidslingerie uit de collectie van Van Os Bruidsmode is van zeer hoge kwaliteit. De pasvorm is perfect en welke bruidsjurk je ook van plan bent te gaan dragen, wij weten zeker dat jouw bruidslingerie alleen bestemd blijft voor degene waar je je leven mee gaat delen!

Bruidslingerie van onze bruidsmodezaak
De bruidsmode winkel van Van Os Bruidsmode vind je in Groningen. Hier bereid je je in alle rust voor op jouw bruiloftskleding. Wij hebben alles wat je nodig hebt bij het vinden van jouw perfecte verschijning op je trouwdag. Ben je op zoek naar mooie en heerlijk zittende bruidsschoenen? Klik dan hier voor de collectie bruidsschoenen van Van Os Bruidsmode.
Onze ervaren adviseuses staan voor je klaar om in alle rust en een gemoedelijke sfeer trouwjaponnen te passen en je te begeleiden. En ons  aanbod aan bruidsaccessoires maakt het plaatje af. Het gaat om het geheel. De juiste combinatie compleet met bruidsschoenen en bruidsaccessoires, sluiers en bruidslingerie. Wij leggen de juiste accententen.

Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 050 - 318 64 50. Wil je dat we je bellen voor een afspraak? Dat kan ook. Klik hier en wij bellen je voor een vrijblijvende afspraak voor het passen van jouw trouwjurk.


Bekijk hier de reacties van bruiden die eerder bij Bruidsmode Van Os in Groningen hun trouwjurk kochten.
Lees hier de reacties
Bekijk hier de nieuwst collecties trouwjurken in ons fotoalbum. Je vindt er topmerken als Pronovias, Rembo Styling, Marylise en nog veel meer.
Bekijk hier onze collecties